Delen:

Willem en Annemarie van der Putten wonen in Utrecht, maar hadden tot voorkort ook een appartement in Tarragona. Tot voorkort dus, want het appartement hebben ze verkocht. Met de hulp van Casalunya. Telefonisch zijn er een paar vragen aan Willem en Annemarie gesteld over hun ervaring met Casalunya.

Appartement te koop

Toen het besluit was genomen dat het appartement in Tarragona verkocht moest worden, zijn ze direct op zoek gegaan naar een makelaar die Engels sprak. De Spaanse taal was namelijk net iets te hoog gegrepen voor de Utrechters. Wat ze vonden was eigenlijk nog beter, namelijk een makelaar in Spanje die Nederlands sprak.

Een Nederlandse makelaar

Via de Nederlandse club in Tarragona kwam het stel bij Hieke Voorberg. Een Nederlandse makelaar aan de Costa Daurada en één van de oprichters van Casalunya. “Ze deed het goed als makelaar en als ze iets niet wist kon ze altijd terecht bij Alejandro, de andere oprichter.” Aldus Willem van der Putten.

Nieuwe klanten?

Op de vraag of ze Casalunya aanbevelen geven ze snel, maar duidelijk antwoord. “Ja, ik heb Casalunya net al aan iemand anders aangeraden” zegt Willem. Annemarie reageert op de achtergrond. Waarna Willem zegt “Aan twee mensen zelfs”.

Wij openen deuren voor je

Meer informatie ontdekken

General

Sant Jordi

Sant Jordi, ook wel bekend als Saint George, is een veel gevierde feestdag in Catalonië, Spanje. Op 23 april wordt de dag gevierd. Sant Jordi

➥ MEER LEZEN

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!