Delen:

Ga jij jouw woning verkopen en beschik jij nog niet over de Cédula de Habitabilidad? Dit is een verplicht document om mee te nemen naar de notaris op de dag van de woningoverdracht. Deze heb je dus nodig om jouw vastgoed te kunnen verkopen.

 

Over het certificaat

Het is een certificaat enkel verplicht voor de woningverkoop in Catalonië, in andere Spaanse regio’s is dit niet verplicht. Dit certificaat is de bewoonbaarheidsverklaring voor jouw woning.

De Cédula wordt afgegeven door de Catalaanse deelregering (Generalidad) op basis van een inspectie van een daarvoor gecertificeerde architect. Die persoon regelt vervolgens ook de aanvraag van de Cédula bij de Generalidad.

 

Taal

 

Begeleiding beschikbaar in: Nederlands, Spaans, Engels & Catalaans

 

Cédula de Habitabilidad

 

Tijd

 

Doorlooptijd: 48 uur voor de aanvraag.

 

Kosten cédula de Habitabilidad

 

Kosten: op aanvraag, stuur een e-mail naar team@casalunya.nl.

 


Contact Casalunya

 

Heb jij met spoed een Cédula de Habitabilidad nodig?  Stuur een e-mail naar team@casalunya.com en zet daarin: het adres, per wanneer je de Cédula de Habitabilidad nodig hebt, jouw naam en telefoonnummer. Dan brengen wij jou in contact met een architect die beschikbaar is. Nederlandstalige service mogelijk.

 

 

Lees ook:

Wij openen deuren voor je

Meer informatie ontdekken

General

Sant Jordi

Sant Jordi, ook wel bekend als Saint George, is een veel gevierde feestdag in Catalonië, Spanje. Op 23 april wordt de dag gevierd. Sant Jordi

➥ MEER LEZEN

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!