Een woning kopen aan de Costa Daurada

Wanneer je iemand zijn toekomstige thuis laat zien..

Weet je hoe het voelt als je de sleutel omdraait en iemand zijn toekomstige thuis laat zien? Het moment waarop je ziet dat hun ogen beginnen te glinsteren? Wij wel. Het is heel bijzonder om de perfecte plek te vinden voor iemand die daarnaar op zoek is. Omdat je weet dat deze persoon veel belangrijke momenten van zijn leven op diezelfde plek gaat beleven.

Waar wil jij jouw speciale momenten beleven? Vertel het ons! Hopelijk hebben wij de eer om jou binnenkort aan jouw nieuwe (tweede) woning voor te stellen! Wij helpen jou met een makkelijke aankoop, zonder teveel zorgen. Zodat jij snel kunt starten met genieten van jouw nieuwe (t)huis.

casalunya

Koop een huis! Waar zou jij graag willen wonen?

Als je antwoord op een onbewoond eiland of op Bali is, verspil je tijd dan niet aan ons. 

Als Catalunya jouw ding is, en vooral de Costa Daurada, lees dan verder. Helemaal als je op zoek bent naar iets exclusiefs, op een unieke plek, of voor vakantie gebruik. Dan zijn wij het team dat jou kan helpen. Vertel ons waar jij naar op zoek bent. En wij kunnen jou adviseren waar je moet zoeken, hoe je moet zoeken en misschien vinden we wel precies wat je zoekt. Het zal niet de eerste keer zijn!

(Cap) Salou

Interior

Heb je vragen of wil je ons leren kennen?