Een woning kopen aan de Costa Daurada

Een betrouwbare aankoop

Weet je hoe het voelt als je de sleutel omdraait en iemand zijn toekomstige thuis laat zien? Het moment waarop je ziet dat hun ogen beginnen te glinsteren? Wij wel.

Als internationaal makelaarskantoor in Tarragona verkopen wij de woningen in ons portfolio, en met de aankoop van woningen als aankoopmakelaars.

Ben jij serieus op zoek naar een woning aan de Costa Dorada? Neem dan een kijkje in ons aanbod, of laat ons (tijdig!) weten wat je zoekt. Heb je al gevonden wat je zoekt en zoek je een aankoopmakelaar? Dan is onze aankoopservice mogelijk interessant voor jou.

casalunya

Aankoopbegeleiding voor een zekere aankoop

 

Een stevige onderhandeling voeren over de aankoopprijs. Controleren of het contract wel klopt. Of er geen addertjes onder het gras zitten of verborgen gebreken zijn bij de woning. De benodigde documentatie voor aankoop regelen.

 

Het aankopen van een woning is zo eenvoudig nog niet, vooral als je de taal niet spreekt, de cultuur nog nieuw voor je is en je de procedures nog niet kent. 

 

  • Heb jij een woning gevonden en ben jij met spoed op zoek naar een aankoopmakelaar in Catalonië, de Costa Dorada of Tarragona stad om jou te helpen met de aankoop? Neem dan contact met ons op.

 

  • Ben jij op zoek naar een  aankoopmakelaar die jou helpt om een zekere en betrouwbare aankoop te doen, en jou helpt in jouw eigen taal? Bestel dan een aankooptraject bij ons. Wij gidsen jou door alle 3 de fases: de onderhandeling, contracten en controles, en de woningoverdracht bij de notaris.

 

Ben jij nog in de oriënterende fase, oftewel: weet je dat je wilt kopen, maar nog niet exact waar? Download dan onderstaande gids. Heb jij een selectie gemaakt van woningen die je wilt bezichtigen? Geef jouw beschikbaarheid tijdig bij ons aan, dan kunnen wij deze inplannen.

Ervaringen van anderen

(Cap) Salou

Interior

Heb je vragen of wil je ons leren kennen?