Een woning kopen aan de Costa Daurada

Een betrouwbare aankoop

Weet je hoe het voelt als je de sleutel omdraait en iemand zijn toekomstige thuis laat zien? Het moment waarop je ziet dat hun ogen beginnen te glinsteren? Wij wel.

Als internationaal makelaarskantoor in Tarragona verkopen zijn wij een gids voor wie een (tweede) woning wil kopen in Spanje. 
Bekijk nu ons aanbod van woningen in Tarragona (Costa Daurada) . Staat de woning die je zoekt er niet bij? Vertel ons dan wat voor type woning je zoekt, voor welk budget en waar, dan gaan wij jou helpen om de woning in Spanje die jij zoekt te vinden.  

Heb je jouw woning al gevonden via een andere makelaar en wil je 100% zeker zijn dat je een betrouwbare aankoop doet? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar.

casalunya

Aankoopbegeleiding voor een zekere aankoop

Een stevige onderhandeling voeren over de aankoopprijs. Controleren of het contract wel klopt. Of er geen addertjes onder het gras zitten of verborgen gebreken zijn bij de woning. De benodigde documentatie voor aankoop regelen.

Het aankopen van een woning is zo eenvoudig nog niet, vooral als je de taal niet spreekt, de cultuur nog nieuw voor je is en je de procedures nog niet kent. 

  • Heb jij een woning gevonden en ben jij met spoed op zoek naar een aankoopmakelaar in Catalonië, de Costa Dorada of Tarragona stad om jou te helpen met de aankoop? Neem dan contact met ons op.
  • Ben jij op zoek naar een  aankoopmakelaar die jou helpt om een zekere en betrouwbare aankoop te doen, en jou helpt in jouw eigen taal? Bestel dan een aankooptraject bij ons. Wij gidsen jou door alle 3 de fases: de onderhandeling, contracten en controles, en de woningoverdracht bij de notaris.


Ben jij nog in de oriënterende fase, oftewel: weet je dat je wilt kopen, maar nog niet exact waar? Download dan onderstaande gids. Heb jij een selectie gemaakt van woningen die je wilt bezichtigen? Geef jouw beschikbaarheid tijdig bij ons aan, dan kunnen wij deze inplannen.

Ervaringen van anderen

E-book: Jouw woning kopen in Spanje

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!

Heb je vragen of wil je ons leren kennen?

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!