Een woning verkopen aan de Costa Daurada

¡Hola! Wij zijn Casalunya, jouw internationale makelaarskantoor.

Wij zijn een internationaal team van makelaars, gespecialiseerd in de verkoop van unieke woningen. Vanuit de Oud-Romeinse kuststad Tarragona verkopen wij de meest exclusieve villa’s op de mooiste plekjes aan de Costa Daurada.

Jouw woning in Catalunya verkopen

Waar begin je nu je hebt besloten om jouw woning aan de Costa Daurada, Tarragona (Catalonië) te verkopen? 

De eerste stap is een makelaar vinden die jou hierbij in eigen taal helpt. Afstand is geen probleem, wij hebben al veel woningen verkocht van eigenaren die in Nederland verbleven.

Zoek jij een makelaar die het beste voor jou zoekt en die zo transparant mogelijk is over de kosten, de te volgen stappen, en vooral: die jou vertrouwen geeft?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling en eerste kennismaking. Jouw woning verkopen voor de beste prijs, zonder zorgen

Met ons samenwerken betekent dat je kunt rekenen op de beste service. Wij werken zeer professioneel en zetten onze onze tijd, energie en vakmanschap zo goed en snel mogelijk te verkopen. Wij ontzorgen jou hierbij compleet. Maar het is en blijft een teamprestatie, it takes two to tango! Op deze pagina leggen wij onze manier van werken uit.

Spreekt onze service jou aan en wil jij binnenkort jouw woning verkopen? Neem dan  contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en waardebepaling.

casalunya
1. Kennismaking op locatie

Tijdens een eerste vrijblijvende afspraak op locatie, maak je kennis met één van onze verkoopspecialisten en doorlopen wij samen de woning. Verblijf je in Nederland, dan doen we deze afspraak telefonisch. Bij deze intake hoor je wat de stappen zijn voor de verkoop van jouw woning. Daarbij vertellen wij ook welk percentage courtage wij vragen voor onze dienstverlening, en welke documentatie je hiervoor nodig hebt. Zodat je op de dag van de verkoop je niet voor verrassingen komt te staan.

casalunya
2. Waardebepaling vastgoed

Het liefst vraag je een miljoen voor jouw woning. En misschien is jouw vastgoed dat ook écht waard. Maar misschien ook niet. Als kenners van de markt en de Costa Daurada kunnen wij jou helpen met het vaststellen van een aantrekkelijke prijs voor de woning. Een prijs die jou aanspreekt, maar ook de kopers. Je kunt bij ons terecht met al jouw vragen over belasting, fiscale aftrekposten, zodat je een goed beeld hebt van wat je overhoudt na verkoop van de woning.

woning
3. Jouw woning laten stralen

Er is geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Zo werkt het met mensen en zo gaat het ook met huizen. En soms zijn het de kleine veranderingen die het verschil maken. Daarom geven wij jou hiervoor ook home staging tips. Zodat jouw woning er geweldig uitziet wanneer we het op de markt zetten. Jij kiest zelf hoeveel je wilt investeren om je huis sneller en beter te verkopen.

woning zoeken in spanje
4.De juiste koper aantrekken

Jouw woning is heel speciaal voor jou. Om het speciaal te maken voor iemand anders, moet je de aandacht trekken van potentiële kopers. Wij stellen voor iedere woning een marketingplan op maat op, zodat jouw woning niet onopgemerkt blijft. Naast een professionele fotoshoot, brengen wij jouw vastgoed in Spanje en daarbuiten onder de aandacht. 

betrouwbare makelaar in spanje
5. Het voorlopig koopcontract (contrato de arras)

Wanneer de koper is gevonden, leggen we samen de koopvoorwaarden vast in het voorlopig koopcontract (contrato de arras). In dit contract, opgesteld in het Spaans-Nederlands, zorgen wij voor heldere afspraken over de aankoopprijs, de aankoopvoorwaarden en de datum van woningoverdracht. Je ontvangt in deze fase ook al 10% van het aankoopbedrag op jouw rekening. De rest ontvang je op de dag van woningoverdracht. Wij helpen jou in deze fase ook met het verzamelen van de juiste verkoopdocumentatie. 

Casalunya
6. Woningoverdracht bij de notaris

Jij hoeft alleen maar de datum en tijdstip te laten weten. Wij zorgen voor de rest. Wil je verkopen via een volmacht? Ook hierbij kunnen wij helpen. Ook na de verkoop kun je bij ons terecht voor vragen. Wij geven ook proactief advies over de verkoopbelasting en hoe je maximaal fiscale korting kunt krijgen. 

Jouw vastgoed via ons verkopen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op of download onze verkoopgids met de beste tips voor het verkopen van jouw woning in Tarragona, Costa Dorada en Catalunya.  

agencia inmobiliaria tarragona

Waarom klanten ons kiezen

Op ons kunt u bouwen

Soms kan het kopen of verkopen van een huis een ingewikkeld proces zijn. Daarom bieden wij altijd transparantie en informatie van goede kwaliteit. Wij willen dat je ons vertrouwen kunt. Zodat jij in staat bent de beste beslissing te nemen.

Het leven is al lastig genoeg

Het leven is al ingewikkeld genoeg, er zijn zoveel dingen om je zorgen over te maken. Nadenken over hoe je een woning gaat verkopen moet daar niet één van zijn. Wij maken het gemakkelijk en toegankelijk, zodat je zelf alles onder controle hebt.

We blijven aan je zijde staan

Wij verheugen ons om jou te begeleiden op het avontuur dat een woning verkopen is. Zodra jij ons je vertrouwen geeft, gaan wij nergens heen, wij blijven aan jouw zijde tot "infinty and beyond".

Het laatste nieuws

Zullen we het over jouw woning hebben?

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!