Een woning verkopen aan de Costa Daurada

¡Hola! Wij zijn Casalunya, jouw internationale makelaarskantoor.

Wij zijn een internationaal team van makelaars, gespecialiseerd in de verkoop van unieke woningen. Vanuit de Oud-Romeinse kuststad Tarragona verkopen wij de meest exclusieve villa’s op de mooiste plekjes aan de Costa Daurada.

Casalunya

Als je een huis hebt in Catalunya..

…dan heb je geluk. Veel mensen zijn op zoek naar een huis op een plek waar de zon altijd schijnt, azuurblauwe stranden, ongerepte natuur, vriendelijke mensen en een uitstekende gastronomie. 

Maar waar begin je nu je hebt besloten om jouw woning in Spanje te verkopen?
Het is niet iets wat je elke dag doet. En misschien vormt de Spaanse en Catalaanse taal ook een drempel om dit te doen, of om de juiste partij te vinden die jou daarbij helpt.

Ons advies: zoek een makelaar die om jou geeft en die zo transparant mogelijk is over de kosten, de te volgen stappen, en vooral: die jou vertrouwen geeft. Oftewel die de beste partner is in jouw doel: snel tekenen bij de notaris, en het meeste uit je woning halen!

agencia inmobiliaria tarragona

Vertrouw jij ons om jouw woning te verkopen?

Met ons samenwerken betekent dat je kunt rekenen op de beste service. Wij werken zeer professioneel en zetten onze onze tijd, energie en vakmanschap zo goed en snel mogelijk te verkopen. Wij ontzorgen jou hierbij compleet. Maar het is en blijft een teamprestatie, it takes two to tango! Op deze pagina leggen wij onze manier van werken uit. Spreekt dit jou aan? Neem gerust contact met ons op. Wij zien ernaar uit om jou en jouw woning te ontmoeten

casalunya
1. Intake over jouw verkoopwens

Wat is jouw woning waard? Woon je nog in de woning? Wanneer wil je verhuizen? Ken je de fiscale regels? Ben je bereid te investeren in de woning om het beter te verkopen? Al deze vragen zullen wij stellen tijdens onze eerste afspraak. Wij leggen duidelijk uit hoe wij werken en wat onze tarieven zijn bij de verkoop van jouw woning. Zodat het duidelijk is voordat we aan de slag gaan.

casalunya
2. Waardebepaling vastgoed

Het liefst vraag je een miljoen voor jouw woning. En misschien is jouw vastgoed dat ook écht waard. Maar misschien ook niet. Wij kunnen de waarde van jouw woning vrijblijvend voor jou bepalen. Wij weten wat de beste prijs is voor een goede en snelle verkoop. Laat ons weten waar jouw woning staat en per wanneer je deze wilt verkopen, dan plannen we een bezoek in met als doel de waardebepaling.

casalunya
3. Jouw woning laten stralen

Er is geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Zo werkt het met mensen en zo gaat het ook met huizen. En soms zijn het de kleine veranderingen die het verschil maken. Daarom geven wij jou hiervoor ook home staging tips. Zodat jouw woning er geweldig uitziet wanneer we het op de markt zetten. Jij kiest zelf hoeveel je wilt investeren om je huis sneller en beter te verkopen.

woning zoeken in spanje
4.De juiste koper aantrekken

Jouw woning is heel speciaal voor jou. Om het speciaal te maken voor iemand anders, moet je de aandacht trekken van potentiële kopers. Wij stellen voor iedere woning een marketingplan op maat op, zodat jouw woning niet onopgemerkt blijft. Naast een professionele fotoshoot, brengen wij jouw vastgoed in Spanje en daarbuiten onder de aandacht. 

betrouwbare makelaar in spanje
5. Het overtuigen van de koper

Niet zomaar iedereen kan je woning bezoeken. Wij hebben onze technieken om te weten of iemand serieus interesse heeft. Omdat wij behalve Nederlands ook Spaans, Catalaans, Engels, Frans en Duits spreken kunnen wij potentiële kopers zich extra thuis laten voelen in jouw woning. Wij leiden hen rond in hun moedertaal. Zodra iemand jouw woning wil kopen, zorgen wij ervoor dat iedereen tevreden is met de voorwaarden, de prijs, en de datum van verkoop. Kortom: wij zorgen voor een goede deal, voor alle partijen.

Casalunya
6. Na de verkoop

Voordat je naar de notaris gaat, ontvang je al een reservebedrag, zoals staat in het contract voor de aanbetaling. Op de dag van de verkoop, bij de notaris, ontvang je de rest. Wij zullen proberen de dag van de verkoop zo aangenaam mogelijk voor jou  te maken. Wij gaan nergens heen na de verkoop. Bij fiscale of praktische vragen helpen wij jou met alles wat je nodig hebt.

Waarom klanten ons kiezen

Op ons kunt u bouwen

Soms kan het kopen of verkopen van een huis een ingewikkeld proces zijn. Daarom bieden wij altijd transparantie en informatie van goede kwaliteit. Wij willen dat je ons vertrouwen kunt. Zodat jij in staat bent de beste beslissing te nemen.

Het leven is al lastig genoeg

Het leven is al ingewikkeld genoeg, er zijn zoveel dingen om je zorgen over te maken. Nadenken over hoe je een woning gaat verkopen moet daar niet één van zijn. Wij maken het gemakkelijk en toegankelijk, zodat je zelf alles onder controle hebt.

We blijven aan je zijde staan

Wij verheugen ons om jou te begeleiden op het avontuur dat een woning verkopen is. Zodra jij ons je vertrouwen geeft, gaan wij nergens heen, wij blijven aan jouw zijde tot "infinty and beyond".

Jouw vastgoed via ons verkopen?

Wij beschikken over alle nodige middelen om jouw woning te promoten bij de toekomstige koper, maar jij bepaalt het tempo.

Het laatste nieuws

Zullen we het over jouw woning hebben?

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada
Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!