Delen:

Golfen bij Golf Costa Daurada betekent golfen midden in de natuur, met een heerlijk zonnetje erbij en met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Vlieg binnen 2 uur naar Reus vanuit Nederland en je staat binnen 10 minuten op de golfbaan. De golfbaan is vanuit Tarragona stad binnen een kwartier met de auto te bereiken. 

 

Pitch & putt: nieuwe 18-holes golfbaan 

 

Nieuw bij de golfclub Costa Daurada is Pitch&Putt Costa Daurada; de nieuwe 18-holes golfbaan gevestigd in een 100% natuurlijke omgeving en met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en  nabijgelegen bossen. Een baan van bijna 1.400 meter met verschillende afstanden. Op weg naar Tee 1 beschik je over een groot en compleet oefenterrein met diverse greens.

 

 

golf costa daurada

 

Fitnesscentrum & culinair genieten

Behalve golfen, zijn er nog meer activiteiten op het terrein. Zo kun je er tennissen en golf spelen.

De golfclub biedt ook een zwembad en een fitness centrum met meer dan 40 fitnessactiviteiten. Je kunt er voor 54 euro per maand (oktober 2021) lid van worden. 

In het restaurant aan van Golf Costa Daurada kun je genieten van heerlijke mediterraanse gerechten. 

 

golf costa daurada

 

Golfbaan boeken 

Zin in een dagdeel golfen? Reserveer dan hier je green fees & buggies. Heb je nog een vraag? Op de contactpagina van Golf Costa Daurada kun je het telefoonnummer vinden van de golfclub.  Benieuwd hoe de banen eruit zien? Hier kun je alvast een virtuele tour doen. Het adres is: Ctra. de El Catllar, Km., 2,743007 – Tarragona.

 

Meer lezen over genieten aan de Costa Daurada

 

Reus Airport: vlieg binnen 2 uur van Eindhoven naar Tarragona 

Restaurant Frida: de beste Mexicaan in Tarragona en omstreken 

Paardrijden aan de Costa Daurada in El Catllar 

Olijven met ansjovis, een schijfje citroen en ijs: zo serveer je een goede Vermút

 

Wij openen deuren voor je

Meer informatie ontdekken

General

Sant Jordi

Sant Jordi, ook wel bekend als Saint George, is een veel gevierde feestdag in Catalonië, Spanje. Op 23 april wordt de dag gevierd. Sant Jordi

➥ MEER LEZEN

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!