Delen:

Investeren in campings en hotels in Spanje zit in de lift. Dat vertelde advocaat Sáenz de Santa María van EY onlangs aan woningplatform Idealista. De hotelsector heeft erg geleden onder de covid-19 crisis, waardoor veel familiebedrijven die hotels hadden een sluiting niet konden voorkomen en moesten gedwongen hun hotel of camping te koop zetten.

 

Groei transacties campings en hotels aan de Costa Dorada

EY (Ernst & Young) Spanje ziet vanwege haar dienstverlening op het gebied van  accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies diverse trends rondokm vastgoed. Advocaat Sáeanz de Sata Maria van EY ziet dat steeds meer investeerders belangstelling tonen voor het aankopen van campings. Seanz: ´Met name aan de Costa Dorada, in Girona en Alicante…´

Omtoveren oude gebouwen tot hostal

Als één van de kansen wordt gezien het omtoveren van oude leegstaande gebouwen in de stadscentra tot tweesterrenhotel of hostal of jeugdherberg. De vraag naar hostals met wifi (voor toegang tot Netflix, Amazon’ midden in de stad zijn in trek.

 

Meer lezen over investeren in vastgoed in Spanje

Investeren in Spaans vastgoed via socimis, de Spaanse variant van REITS 

Rentabiliteit vastgoedinvesteringen Spanje zakt in derde kwartaal 2021 tot gemiddeld 7%

Woning verhuren in Spanje: jouw rechten en plichten als huiseigenaar 

Investeren in vastgoed in Spanje: zo doe je het samen

 

Wij openen deuren voor je

Meer informatie ontdekken

General

Sant Jordi

Sant Jordi, ook wel bekend als Saint George, is een veel gevierde feestdag in Catalonië, Spanje. Op 23 april wordt de dag gevierd. Sant Jordi

➥ MEER LEZEN

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!