Delen:

Het was lang wachten, maar eindelijk is de nieuwste film van James Bond No time to die te zien in de bioscoop. Yes, Daniel Graig is wat ouder en het is een lange zit van ongeveer 3 uur Maar het blijft er eentje om voor naar de bioscoop te gaan. De film zou in april 2020 in première gaan. Dat was op z´n zachtst gezegd geen goed moment. Enige maanden daarvoor ging de reclamespot van Heineken, opgenomen in Tarragona, de wereld over. Daar zien we  acteur Daniel Graig een biertje drinken in kasteel Tamarit en relaxen op het strand Cala Jovera in Tarragona. 


Hier kun je de video bekijken:

 

https://youtu.be/kXUJY78RMRQ

 

#007, Nederlands bier én Tarragona

De reclamespot met Hollywood-acteur Daniel Craig in de hoofdrol werd opgenomen in tussen Cala Jovera, het kasteel van Tamarit en Cardona. De reclamefilm werd geproduceerd door Publicis, Twenty Four Seven. Ze kregen steun van het Tarragona Film Office, het filmbureau van het gemeentelijk bureau voor toerisme.

De reclamespot vertelt het verhaal van Craig’s vakantie naar een afgelegen deel van Spanje. Alles lijkt heel kalm en ontspannen. Tot de acteur zijn paspoort en portefeuille in een taxi achterlaat en een achtervolging inzet om ze terug te krijgen.

Castillo Tamarit en restaurant Brisa

De locatie waar de reclamespot is opgenomen, Castillo Tamarit, is een prachtig kasteel dat geboekt kan worden als trouwlocatie, of voor een andere speciale gelegenheid.

Vanuit restaurant Brisa, onderdeel van de luxe camping Tamarit (een populaire plek onder Nederlandse en Duitse vakantiegangers) geniet je van een prachtig uitzicht op dit kasteel.

 

restaurant brisa

 

Meer lezen

 

Hollywoodsterren dragen Catalaans brillenmerk Woodys Eyewear

Mexicaans eten in restaurant Frida

Eten in restaurant Merceria34

 

 

Wij openen deuren voor je

Meer informatie ontdekken

General

Sant Jordi

Sant Jordi, ook wel bekend als Saint George, is een veel gevierde feestdag in Catalonië, Spanje. Op 23 april wordt de dag gevierd. Sant Jordi

➥ MEER LEZEN

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!