Delen:

«”Toen onze tweede dochter werd geboren, begonnen we te denken dat het leuk zou zijn om een plek op het platteland te hebben. Waar we in het weekend of tijdens de vakantie naartoe konden gaan. Een rustieke boerderij waar we calçotadas, verjaardagen, feestjes en vakanties konden vieren. Wij kwamen in contact met Casalunya en het was toen dat Juan Carlos ons het land en het landgoed liet zien. We zagen de olijfbomen, een ruimte voor een moestuin, fruitbomen (amandel, vijg, peer) en een schuur met een veranda, een barbecue en een vijver. Niet te dichtbij en niet te ver van de buren. Het was perfect. Daarna ging alles heel snel, precies zoals we wilden. Als we op de veranda van de woning naar de sterren zitten te kijken, in plaats van tv te kijken vanaf de bank, besef ik hoe blij ik ben dat ik het gevonden heb.”»

Josep Casanelles Miró (Tarragona)

Kocht een rustieke, landelijke woning met ons

Wij openen deuren voor je

Meer informatie ontdekken

General

Sant Jordi

Sant Jordi, ook wel bekend als Saint George, is een veel gevierde feestdag in Catalonië, Spanje. Op 23 april wordt de dag gevierd. Sant Jordi

➥ MEER LEZEN

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!