Delen:

“Ik was op zoek naar een investering in onroerend goed met een rendement van 10%. Ik vond dit via Casalunya. Zij boden een heel gebouw aan in een klein dorpje in de omgeving van Tarragona voor een prijs waarvoor je niet eens een garagebox in de buurt van Frankfurt kunt betalen. Vanwege de betaalbare prijs was dit een investering met een laag risico en een geweldig rendement op de investering. Ik raad alle investeerders die op zoek zijn naar een investering in het buitenland aan om samen te werken met een lokale partner. Een betrouwbare partner die volledige service biedt en je professioneel door het aankoopproces begeleidt. Deze lokale partner heb ik gevonden in Alejandro en Hieke. Zonder hun begeleiding bij de aankoop was het me niet gelukt. Casalunya biedt een topservice, ook nadat ik het contract heb getekend. Dat is niet alleen professioneel maar ook erg vriendelijk!”

Wij openen deuren voor je

Meer informatie ontdekken

General

Sant Jordi

Sant Jordi, ook wel bekend als Saint George, is een veel gevierde feestdag in Catalonië, Spanje. Op 23 april wordt de dag gevierd. Sant Jordi

➥ MEER LEZEN

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!