Delen:

Je zult maar áán de piste wonen in skigebied Baqueira Beret in de Aran vallei. Het zal de realiteit worden voor 38 woningeigenaren die een villa in het skigebied hebben gekocht met uitzicht op de Aran Vallei. De goedkoopste villa is verkocht voor 2,5 miljoen euro.

 

Luxe villas in Pleta Arriu

 

De wijk met de luxe villas, Pleta Arriu genaamd, bevindt zich aan de voet van de skipistes van het skigebied Baqueira Beret (in de provincie Lleida, Catalonië). De woningen zijn ontwikkeld door de Madrileense vastgoedpartij Avintia Inmobiliaria en is gefinancierd door Stronghold Asset Management (financieringsplatform gesteund door investeringsbank Goldman Sachs). De 38 villas zijn verkocht door makelaardij Lantana Premium .

 

skigebied

 

Woningen klaar voor winter 2022

 

Er zijn drie soorten woningen, met een oppervlakte tussen 360 en 530 m2. Allemaal hebben ze een skikamer (ontwikkeld door Mano Arquitectura).

Hierbij een kleine indruk:

 

baqueira beret casa

 

casalunya casalunya casalunya casalunya

 

Meer lezen 

 

Investeren in vastgoed: Restate Brothers Barcelona investeert nog 6 miljoen euro voor eind 2021 

Kronospan investeert 180 miljoen euro in bouw van fabriek in Tortosa 

Cruise ship terminal Tarragona Moll de Balears klaar in maart 2022

 

Wij openen deuren voor je

Meer informatie ontdekken

General

Sant Jordi

Sant Jordi, ook wel bekend als Saint George, is een veel gevierde feestdag in Catalonië, Spanje. Op 23 april wordt de dag gevierd. Sant Jordi

➥ MEER LEZEN

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!