Over ons

Internationaal makelaarsbedrijf aan de Costa Daurada

Wij zijn een internationaal team van makelaars, gespecialiseerd in de verkoop van unieke woningen. Vanuit de Oud-Romeinse kuststad Tarragona verkopen wij de meest exclusieve villa’s op de mooiste plekjes aan de Costa Daurada.

Meet the Casalunya team

Makelaar

Alejandro S. Gavaldà

Makelaar

Hieke Voorberg

Agente inmobiliario

Juan Carlos S. Gavaldà

De 6 geboden van het Casalunya team

casalunya
Vertrouwen komt op de eerste plaats

We kunnen alleen een succesvol team zijn als we elkaar vertrouwen. We nemen de tijd om elkaar te begrijpen en het vertrouwen op te bouwen, zodat we de verkoop en aankoop zo snel mogelijk kunnen doen.

1
casalunya
Wij hechten waarde aan authenticiteit en eerlijkheid

Communication is key! Er zijn veel manieren om informatie over te brengen. Wij doen dit graag op een authentieke en eerlijke manier, omdat dit belangrijke waarden voor ons zijn.

2
casasalunya
Let's make things easy

Het leven is al ingewikkeld genoeg. Daarom is ons streven om de aankoop of verkoop van jouw woning zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodat jij je kunt focussen op de nieuwe stap in jouw leven, en alle emoties die daarbij horen.

3
casalunya
We zijn er voor jou en we zullen er blijven zijn

Zodra we jouw vertrouwen hebben om te helpen bij de verkoop of aankoop van jouw huis, gaan we nergens heen, we blijven aan je zijde tot "infinty and beyond".

4
energiecertificaat
Duurzame woningen

Elke dag komen er meer mensen op aarde, dus het bewustzijn van een duurzame economie moet groeien. Wij nemen het klimaatakkoord van Parijs serieus en passen de Sustainable Development Goals (SDG's) toe in onze bedrijfsstrategie. Zo willen we duurzame energie bevorderen, zowel door voorlichting als door samenwerking. Ook willen we als makelaar samenwerken om steden in Catalonië inclusiever, veiliger, veerkrachtiger en duurzamer te maken. Wij geloven dat het noodzakelijk is om meer te doen met minder en om duurzame consumptie en productie te hebben.

5
waardebepaling
Persoonlijke en professionele groei

Als we groeien als mens en als professional, kunnen we steeds meer waarde toevoegen. Daarom hechten wij veel belang aan de opleiding en training van ons team.

6

Onze partners

Wil je met ons samenwerken?

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!