Delen:

Reus Airport vorm een luchtbrug tussen het zuiden van Nederland en Tarragona. Binnen 2 uur vliegen sta je van Eindhoven Airport of Schiphol op Reus Airport. Aanbieders van vluchten zijn Transavia en Ryanair. Vanaf Reus Airport sta je binnen een kwartiertje rijden in Salou, Tarragona of een andere kustplaats aan de Costa Daurada. 

 

Maart – oktober vliegen op Reus, anders Barcelona

Het vliegveld van Reus is het drukst bezocht tijdens de zomermaanden, wanneer duizenden toeristen op Reus vliegen om vervolgens vakantie te vieren in Salou of een andere kustplaats aan de Costa Daurada. 

Ryanair biedt daarom vluchten aan van eind maart tot en met eind oktober. In de maanden november tot en met februari moet je om Tarragona te kunnen bezoeken op Barcelona vliegen. Vanaf daar kun je een rechtstreekse bus pakken naar Tarragona, of een trein. 

Auto huren Reus Airport

Autoverhuurbedrijven zoals Goldcar, Firefly Car Rental en Sixt zijn allemaal te vinden op de luchthaven van Reus. Om eventuele wachtrijen te vermijden, is het raadzaam om online een auto te huren.

Vervoer naar Tarragona

Het mooiste is om opgehaald te worden als je vliegt op Reus. Je kunt ook een taxi pakken en je voor een paar tientjes naar het centrum van Tarragona laten rijden. Als je gebruik wilt maken van het openbaar vervoer, raadpleeg dan de bustijden. Veel bussen rijden eerst naar Reus binnen 11 minuten. Vanuit daar heb je meer opties om naar Tarragona te komen.  

 

 Meer lezen

 

Ik wil zo graag even met jou wandelen in Tarragona

Telewerken Tarragona fiscaal nog aantrekkelijker

Creixell: prachtige kustplaats aan zee met betaalbare woningen

 

Wij openen deuren voor je

Meer informatie ontdekken

General

Sant Jordi

Sant Jordi, ook wel bekend als Saint George, is een veel gevierde feestdag in Catalonië, Spanje. Op 23 april wordt de dag gevierd. Sant Jordi

➥ MEER LEZEN

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!