Delen:

Foto: SpanjeVandaag

 

Op 3 november opent de winkelketen ACTION een vestiging in Tarragona stad. Dat schrijft SpanjeVandaag. De Nederlandse winkelketen gaat uitbreiden in Spanje en kiest Catalonië als een van de regio’s om te starten.

 

 

ACTION-winkels in Catalonië 

 

ACTION begon 2022 goed met vier nieuwe winkels in Catalonië. De eerste Spaanse ACTION werd geopend in Girona (17 februari) gevolgd door Sabadell (3 maart), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart) en Figueres (14 april). Daarna werd het stil tot eind september toen de Spaanse website  een nieuwe impuls kreeg en er een Spaanse ACTION-app  kwam.

 

 

Locatie ACTION Tarragona

 

De ACTION in Tarragona is gevestigd in het Les Gavarres winkelgebied, in een pand waar voorheen een Chinese winkel was gevestigd. De ACTION is niet ver weg van de Carrefour. 

Helaas is de winkel niet te vinden in de binnenstad, maar Les Gavarres is sowieso een handige plek om naartoe te gaan voor alles wat je nodig hebt voor je woning. 

Er zijn meubelzaken te vinden, bouwmarkten en ook de Decathlon.

 

 

Wij openen deuren voor je

Meer informatie ontdekken

General

Sant Jordi

Sant Jordi, ook wel bekend als Saint George, is een veel gevierde feestdag in Catalonië, Spanje. Op 23 april wordt de dag gevierd. Sant Jordi

➥ MEER LEZEN

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!