Chalet te koop in Salou (Cap Salou)

Deel dit huis:

Prachtig vrijstaand huis gelegen in één van de rustigste woonwijken van Salou, in Cap Salou. Op steenworp afstand van één van de mooiste baaien van de Costa Daurada ligt deze villa, net ver genoeg van het centrum om rust te ervaren, en toch centraal gelegen. 

De ruime woning heeft een zeer ruime tuin, met zwembad, buitenkeuken en lounge-plek.

In de 1.248 m² die de woning en tuin omslaat, kun je genieten van de privacy en de rust. De woning, die 338 m² groot is, bevat 3 verdiepingen.

De eerste verdieping bestaat uit een ruime open keuken met veel bergruimte en voorzien van alle gemakken. Via de hal, kom je in de woonkamer met open haard vanuit waar je een prachtig zicht hebt op de tuin. De hoge plafonds versierd met natuurlijke houten balken geven een ruimtelijk gevoel.  Aan het einde van de gang bevindt zich een slaapkamer, die momenteel wordt gebruikt als gastenkamer, en een bodega.

Via de wenteltrap bereik je de tweede verdieping met 5 slaapkamers én een walk-in closet. De doucheruimte bevat ook een ligbad. Op de vloer ligt natuurlijk hout, en ook de ingebouwde kasten zijn afgewerkt met hout van hoge kwaliteit. 

Op de derde verdieping, in het torentje, bevindt zich een ronde kamer met toegang tot een balkon. Een ideale ruimte om in alle rust te telewerken, of als hobbyruimte.

Via de poort kun je de auto het terrein oprijden en parkeren in de bedekte garage achter de woning. 

De tuin is beplant met onder andere palmbomen, laurierbomen en olijfbomen. Het perceel links naast de woning is onbebouwd en beplant met dennenbomen. 

Eén van de pronkstukken van de woning is het  zwembad van 5 bij 8 meter, die vanwege de aanwezigheid van een zwembadstofzuiger weinig onderhoud nodig heeft. 

Zoek jij een luxe woning op één van Costa Daurada’s, namelijk Cap Salou? Een plek waar je vanaf dag één na aankoop kunt genieten van de rust, de ruimte en het goede leven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een bezichtiging in te plannen.

De omgeving

Chalet te koop in Salou (Cap Salou)

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Wij openen deuren voor u

Meer woningen ontdeken

Virtuele rondleiding of afspraak plannen voor een bezoek?

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!