Exclusieve villa te koop dichtbij zee in Vinaròs

Deel dit huis:

Deze exclusieve villa typeert zich als een van de mooiste luxewoningen van Vinaròs. Het is gelegen aan de noordkust van Vinaròs dichtbij zee. Alle ruimtes van de villa zijn ruim opgezet, vol licht en de hele woning is gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. En dat is precies wat de woning uitstraalt: stijlvol, verzorgd en prachtig afgewerkt.

Bij binnenkomst kom je in de statige ronde hal met een open trap die je naar de bovenste verdiepingen brengt. In deze hal bevindt zich een gastentoilet en een garderobe. De zeer zonnige en lichte woonkamer bestaat uit enerzijds een eetgedeelte met ramen tot aan de grond, die uitzicht bieden op het terras en het zwembad. Enigszins afgescheiden van de eethoek is de zitkamer met open haard, eveneens met uitzicht op de tuin. De keuken heeft een kookeiland en is voorzien van alle apparatuur die een goed uitgeruste keuken nodig heeft. Naast de keuken is een ruime bijkeuken met plaats voor een extra koelkast/diepvries en wasmachine/wasdroger. Via de keuken kom je uit op het overdekte terras. Op de begane grond bevindt zich eveneens de master bedroom met een badkamer ensuite met jacuzzi en inloopdouche.

Op de eerste verdieping zijn in totaal drie slaapkamers waarvan een met een aangesloten badkamer. De andere twee slaapkamers hebben een gezamenlijke badkamer en een apart toilet. Alle kamers hebben grote ingebouwde kasten en een fantastisch uitzicht op zee. Naast deze slaapkamers is er ook een kleine keuken en een zitkamer met balkon uitkijkend op de tuin en het zwembad.

Op de tweede verdieping bevindt zich een prachtig kantoor met ramen rondom die uitzicht hebben op zee en de bergen.

De tuin heeft een zwembad (11 x 5 m) inclusief een ingebouwde jacuzzi, een buitendouche en toilet. In de garage is er ruimte voor 3 auto’s, een werkgedeelte apart met opslag en een zolderberging.

Het perceel is ommuurd en heeft twee ingangen. Onder het huis is een ruime kelder voor opslag en apparatuur. Het huis is uitgerust met airconditioning, vloerverwarming en een alarminstallatie.

De omgeving

Exclusieve villa te koop dichtbij zee in Vinaròs

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Wij openen deuren voor u

Meer woningen ontdeken

Virtuele rondleiding of afspraak plannen voor een bezoek?

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!