Herenhuis te koop in La Secuita

Deel dit huis:

Spectaculair herenhuis van 1.158 m2, gelegen in La Secuita. Verdeeld over 4 verdiepingen verbonden door lift en brede trap. Met verschillende slaapkamers, badkamers, toiletten, woon- en leeskamers, kantoren, bibliotheek en terrassen.

Alle verdiepingen hebben een eigen toegang vanaf het trappenhuis en kunnen worden gebruikt als onafhankelijke woningen, wat een geweldige kans biedt voor individuele verhuur.

Op de begane grond kan je genieten van een grote garageruimte voor 5 auto’s en een eethoek, familie vergaderzaal en wijnkelder.

De eerste verdieping is verdeeld in verschillende kamers en ruime slaapkamers met badkamer en kleedkamer.

Op de eerste verdieping kan je genieten van een grote keuken met veel bergruimte naast een statige eetkamer, een gazebo buiten met toegang tot 2 terrassen met barbecue en zomereethoek met zonneschermen. De verdieping heeft ook verschillende leeszalen, multifunctionele kamers, twee zeer ruime slaapkamers, waarvan één met een grote kleedkamer, en verschillende badkamers en toiletten.

Op de derde verdieping is de zolder met hoge plafonds, met de mogelijkheid om te worden verdeeld in verschillende slaapkamers en kamers.

Mis de unieke kans niet om in dit indrukwekkende herenhuis te wonen, waar je rust, privacy en kalmte kunt vinden. 

Aarzel niet om ons te bellen en voor een bezichtiging!

De omgeving

Herenhuis te koop in La Secuita

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Wij openen deuren voor u

Meer woningen ontdeken

Virtuele rondleiding of afspraak plannen voor een bezoek?

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!