Landelijk huis met perceel en restaurant te koop in El Perelló

Deel dit huis:

Binnen 2,5 hectare met olijf- en amandelbomen, tuinen, een zwembad (67 m2), dierenverblijven, en een vijver voor karpers, vinden we een restaurant, volledig uitgerust met tafels, keuken, en licenties om te kunnen openen als je wilt, morgen.

Op 1 minuut lopen van het restaurant vind je 4 hutten, die je kunt verhuren omdat bij de verkoop van dit restaurant de toeristische vergunning is inbegrepen.

Het hoofdgebouw heeft een begane grond van 319 m2 om klanten te ontvangen.

Het bestaat uit een keuken van 42 m2, een grote eetzaal binnen, een eetzaal met gesloten beglazing, een overdekt en een open terras, en 2 toiletten.

Er zijn verschillende tweepersoonskamers met een badkamer, op de eerste verdieping en de tweede verdieping, zijn er verschillende slaapkamers en suite. Er is er één die een terras heeft waar je de zee en al het land kunt zien.

Het huis heeft een eigen waterput, een zwembad, zonnepanelen en een generator.

Zowel voor de gereduceerde prijs als het feit dat je het verkoopt met alle licenties (vrijetijdslicentie restaurant, toerist bijvoorbeeld) is dit iets om te overwegen als je op zoek bent naar een kans.

Kom en zie het! 

De omgeving

Landelijk huis met perceel en restaurant te koop in El Perelló

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Wij openen deuren voor u

Meer woningen ontdeken

Virtuele rondleiding of afspraak plannen voor een bezoek?

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada
Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!