Vrijstaande woning te koop in Boscos Tarragona

Deel dit huis:

Deze vrijstaande woning met een penthouse-gevoel, staat in één van de mooiste woonwijken van Tarragona stad genaamd Boscos. Deze groene en rustige wijk bereik je vanaf 5 minuten rijden van het centrum van Tarragona stad. 

De bovenverdieping is verdeeld in een volledig uitgeruste en open keuken, die leidt naar een ruime en lichte woonkamer met serre. Vanaf hier kun je genieten van weidse uitzichten over de nabijgelegen bergen, bossen en wijngaarden. Binnen een paar minuten rijden sta je op één van Tarragona’s mooiste stranden, namelijk Platja Llarga.

Aan de achterzijde van de woning zijn de 2 slaapkamers gelegen, met daarnaast een toillet en een doucheruimte.

Eén van de slaapkamers biedt toegang tot de tuin, met een eettafel, een zitplek en een  jacuzzi. De tuin is beplant met bloemen, palmbomen en fruitbomen.

Het onderste gedeelte van het huis is verdeeld in twee opslagruimtes en een open garage.

Zoek jij een vrijstaande woning in een rustige wijk nabij Tarragona stad? Op een plek waar je binnen 5 minuten rijden in het centrum staat, en op steenworp afstand van Costa Daurada’s mooiste stranden namelijk Platja Llarga, Platja Capellans, Cala Romana en Platja Savinosa? 

 

Deze woning is inmiddels verkocht. Ben jij op zoek naar een soortgelijke woning? Laat ons weten wat je zoekt via het contactformulier, bel of breng een bezoekje aan ons kantoor.

De omgeving

Vrijstaande woning te koop in Boscos Tarragona

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Wij openen deuren voor u

Meer woningen ontdeken

Virtuele rondleiding of afspraak plannen voor een bezoek?

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!