Vrijstaande woning met zwembad te koop in Creixell

Deel dit huis:


Wil je wonen in een rustige wijk met een geweldige ligging? Kom en bekijk dit huis in de wijk Raco de Cesar in Creixell. Het ligt dicht bij de beste stranden van de Costa Daurada, het centrum van Creixell en slechts 15 minuten met de auto naar het centrum van Tarragona.

Het vrijstaande huis is gebouwd in 1996 en heeft maar liefst 969m² grond. Hiervan is 277m² bebouwd. Buiten vind je een boomgaard en een tuin met zwembad en chill out ruimte & terras.

Het huis is verdeeld over drie verdiepingen.

Op de begane grond is er een garage, een wijnkelder en een ruimte die gebruikt zou kunnen worden als atelier.
Als je de buitentrap opgaat, kom je op de eerste verdieping. Er is een woonkamer met toegang tot een zonnig balkon.
De keuken is voorzien van een breed scala aan apparatuur en kasten. Op dezelfde verdieping vinden we de badkamer, een eetkamer, en 2 kamers, momenteel in gebruik als slaapkamer en kantoor voor (tele)werk.

Als we de trap oplopen komen we op de laatste zolderverdieping, waar je kan genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee en de stad Creixell. Afgezien van een badkamer, heeft deze verdieping 2 slaapkamers en een woonkamer.

Het huis heeft een comfortabele binnen airconditioning, zowel in de zomer als in de winter. In de winter kan je genieten van de warmte van de open haard en verder beschikt het huis over centrale verwarming. Het zwembad heeft een geavanceerd en eenvoudig te gebruiken reinigingssysteem. De tuin heeft een sproeisysteem.De omgeving

Vrijstaande woning met zwembad te koop in Creixell

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Wij openen deuren voor u

Meer woningen ontdeken

Virtuele rondleiding of afspraak plannen voor een bezoek?

Jouw high-end makelaar aan de Costa Daurada

Wil jij een woning kopen in Catalunya en heb jij dat nog nooit gedaan? Download hier het meest complete e-book met daarin alles wat je moet weten!